Second Hand Downtown

Vintage & Curiosa

Neem Contact op!

Bel ons
Woningontruiming

Efficiënte woningontruiming in Deventer

Staat er een verhuizing op de planning? Of heeft u helaas te maken gehad met een sterfgeval? Second Hand Downtown Ophaalservice staat klaar om te helpen bij woningontruiming in Deventer. Een huis leegruimen doen wij van boven tot beneden zeer efficiënt en zorgvuldig. Eventueel kunnen wij nog bruikbare spullen van u uit handen nemen. Voor een perfect schoon opgeleverde woning.

Een helpende hand

Een woning ontruimen is niet zomaar even een onderneming. U moet van alles uitzoeken, met zware spullen sjouwen en de inboedel ook nog eens afvoeren. Wanneer het gaat om een huis leeghalen na overlijden, komt hier nog eens de emotionele belasting bij kijken. Second Hand Downtown biedt u graag een helpende hand als u zelf de tijd, ruimte of energie niet heeft voor de ontruiming van de woning.

Ons bedrijf staat klaar om u van begin tot eind te ontzorgen bij het huis leeghalen. Wij nemen u het werk uit handen, zodat u geen omkijken meer heeft naar deze behoorlijke klus. U heeft per slot van rekening al genoeg aan uw hoofd. Indien u wel betrokken wilt blijven bij het proces, is dit uiteraard geen probleem. U belt, wij halen!

Tot het laatste moment

Zorgvuldigheid en volledigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Een huisontruiming betekent bij ons dan ook het huis leegruimen en het vervolgens bezemschoon opleveren. Daarbij houden wij rekening met de aanwezige bezittingen en gaan wij voorzichtig met uw spullen om. Voor extra werkzaamheden draaien wij onze handen ook niet om. Denk bijvoorbeeld aan de vloerbedekking verwijderen, kleine reparaties en het opruimen van de inboedel die u niet meer nodig heeft. Wij treden namelijk tevens op als opkoper van meubels waar u vanaf wilt. Bespreek met ons de mogelijkheden en uw wensen voor de ontruiming en wij gaan voor u aan de slag.

Uw huis ontruimen? Schakel de hulp van Second Hand Downtown Ophaalservice uit Deventer in bij uw woningontruiming door te bellen naar 085-2081491 of door een bericht te sturen via ons online contactformulier. Ook voor meer informatie staan wij u met genoegen te woord.