Second Hand Downtown

Vintage & Curiosa

Neem Contact op!

Bel ons
Vintage

Trendy vintage meubels bij onze kringloop

Bent u op zoek naar een echt uniek meubelstuk waarmee u uw interieur een originele uitstraling kunt geven? Bij Second Hand Downtown Kringloop en Ophaalservice vindt u het ongetwijfeld. Onze kringloopwinkel is hét adres voor onder andere trendy retro- en vintage meubels in Deventer. Hier vindt u allerlei originele meubels die niemand anders heeft. Ons aanbod blijft wisselen en dus verrassen!

Een echte blikvanger in huis

Hoewel we de vorige eeuw al een tijdje achter ons hebben gelaten, zien we tegenwoordig nog steeds sporen uit deze tijd terug in de hedendaagse maatschappij. Invloeden uit de jaren ’60, ’70 en ’80 duiken zo nu en dan weer op in de kleding en meubels van tegenwoordig. Niet zo vreemd dus dat u ook nu nog veel objecten van vroeger terug kunt vinden in het interieur van huizen. Kortom: retro en vintage meubels zijn hot.

Wat is er nu een betere manier om deze vervlogen tijden te eren dan vintage meubels die écht uit het betreffende tijdperk komen? Nog leuker en natuurlijk authentieker dan een meubelstuk dat weliswaar geïnspireerd is op deze stijl, maar toch nieuw is. Hiermee zet u een prachtige blikvanger in uw woning neer, voor die unieke, eigen look. En waar vindt u zulke tweedehands meubels? In de kringloopwinkel natuurlijk!

Alles voor vintage liefhebbers

In onze kringloopwinkel zijn vintage en retro meubels ruim vertegenwoordigd. Kom bijvoorbeeld eens een kijkje nemen om die perfecte kast of een vrolijk gestoffeerde stoel te vinden. Hiermee tovert u zelfs de meest strakke, simpele ruimte om tot een bijzonder hippe kamer. Naast gebruikte meubels vindt u bovendien nog veel meer spullen in de winkel. Het assortiment wisselt bijna iedere dag wel weer, dus breng regelmatig een bezoekje om niets te missen.

Voor meer informatie of vragen kunt u gerust contact opnemen met Second Hand Downtown Kringloop en Ophaalservice. Bel hiervoor vrijblijvend naar 085-2081491 of maak gebruik van het online formulier. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen bij onze winkel in Deventer. Wij helpen u graag!