Second Hand Downtown

Vintage & Curiosa

Neem Contact op!

Bel ons
recycling

Recycling: maak iemand anders blij!

Recyclen is goed voor u, voor uw portemonnee én voor de aarde! Geen reden om hier niet aan mee te doen. Zeker niet aangezien Second Hand Downtown Kringloop en Ophaalservice u graag helpt bij het afvoeren van uw ongebruikte en/of ongewenste goederen voor recycling in Deventer en omgeving. Breng uw spullen bij ons langs of laat het direct door onze recycleservice ophalen.

Recyclen voor een betere wereld

De aarde heeft het de laatste decennia zwaar te verduren gehad. Milieuvervuiling en toenemende CO-uitstoot hebben allerlei klimaatgerelateerde problemen met zich meegebracht, zoals rap veranderende weersomstandigheden, opwarming van de aarde en stijging van de zeespiegel. Het is tijd dat we ingrijpen en hier met z’n allen iets aan doen. Ook u kunt uw steentje bijdragen aan een beter milieu door uw oude spullen zelf te hergebruiken of deze bij iemand anders een liefdevol thuis te geven.

Door te recyclen maakt u bovendien niet alleen Moeder Natuur, maar ook uw medemens blij. Veel spullen die u momenteel in huis heeft, maar zelf niet gebruikt, zijn waarschijnlijk geschikt voor recycling. Wij geloven dat iemand anders hier nog veel plezier van kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte kleding en textiel (incl. gordijnen, linnengoed, schoenen en tassen), elektrische apparaten en oude boeken.

Nog makkelijker met onze ophaalservice

Is uw woning toe aan een grondige opruimbeurt en zijn er artikelen die u liever kwijt wilt? Bij Second Hand Downtown Ophaalservice kunt u snel en eenvoudig oude spullen van de hand doen. Breng deze bij ons langs of maak een afspraak met onze ophaalservice. Wij komen uw ongewenste goederen graag inzamelen, mits u woonachtig bent in Deventer of omgeving. Zo maken wij recycling nog nét een beetje makkelijker.

Vraagt u zich af of een bepaald object geschikt is voor recycling? Of heeft u ergens anders vragen over? Stap gerust eens binnen in onze kringloopwinkel aan de Proosdijpassage 9-13 of neem van tevoren contact met ons op. Dit kan via tel. 085-2081491 of het online contactformulier. Wij helpen u met plezier verder.