Second Hand Downtown

Vintage & Curiosa

Neem Contact op!

Bel ons
Kleine verhuizing

Hulp bij een kleine verhuizing

Verhuizen is iets wat u over het algemeen prima zelf kunt. Maar wat nu als u met een paar behoorlijk zware stukken zit of uw inboedel net te groot is om het allemaal alleen te doen? Een verhuisbedrijf inschakelen is een flinke kostenpost. Reken op Second Hand Downtown Kringloop en Ophaalservice voor hulp bij een kleine verhuizing in Deventer. Wij helpen u uit de brand!

Minder stress, meer gemak

Bij een verhuizing komt een groot deel van de stress vaak voort uit zorgen omtrent de overplaatsing van meubilair en andere delen van de inboedel. Daarnaast is er nog veel meer wat u moet regelen. Second Hand Downtown Kringloop en Ophaalservice kan een deel van deze stress bij u wegnemen. Wij helpen u namelijk graag met uw spullen veilig en wel naar de bestemming brengen. Op die manier hoeft u zich niet meer druk te maken over hoe u uw inboedel naar uw nieuwe adres krijgt. Dit doen wij zo snel én zo zorgvuldig mogelijk. Zo valt er een klein beetje van de last van uw schouders.

Zorgvuldig en volledig

Geen verhuizing is hetzelfde. Daarom bieden wij van Second Hand Downtown Kringloop en Ophaalservice altijd maatwerk, met een aanpak die past bij uw situatie. Wilt u bijvoorbeeld alleen hulp bij het verplaatsen van uw inboedel, of wilt u een deel laten opkopen? Dit is allemaal bespreekbaar. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met de veiligheid en handelen we op de juiste wijze. Uw persoonlijke bezittingen zijn bij ons dus in goede handen.

 

Let op: onder een kleine verhuizing verstaan wij enkele zware spullen verhuizen, bijvoorbeeld een paar meubelstukken of verhuisdozen. Het gaat hierbij dus niet om een volledige verhuizing waarbij wij uw complete inboedel naar het andere adres overbrengen.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner voor een kleine verhuizing? Kies voor Second Hand Downtown uit Deventer. Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor een afspraak bereikt u ons heel eenvoudig via 085-2081491. U kunt natuurlijk ook een berichtje sturen via het online formulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.