Halo Ophaalservice

Neem Contact op!

Bel ons
Woningontruiming

Efficiënte Woningontruiming in Deventer


Wilt u graag een woning laten ontruimen, bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat er iemand overleden is? Dat kan! Kies voor Halo Ophaalservice voor woningontruiming in Deventer. Wij halen de woning helemaal leeg en zorgen voor een perfect schoon opgeleverde woning.

Halo Ophaalservice is uw partner bij woningontruiming. Wij bieden u graag een helpende hand met het leeghalen van uw woning, als u daar zelf de tijd, ruimte of energie niet voor hebt. Wij nemen u graag het werk uit handen, zodat u geen omkijken meer heeft naar deze zware klus. Ons bedrijf doet veel ontruimingen bij bijvoorbeeld overlijden of verhuizen. In dit soort gevallen hebt u al genoeg aan uw hoofd, dus helpen wij u graag door de woningontruiming uit handen te nemen.

Zorgvuldige Ontruiming

Halo Ophaalservice staat garant voor een zorgvuldige woningontruiming. Wij kunnen uw woning compleet leeghalen en vervolgens bezemschoon opleveren. Bij het ontruimen van huizen houden wij rekening met de aanwezige bezittingen en gaan wij goed met de spullen om. Daarnaast kunnen wij bij het ontruimen ook de vloerbedekking verwijderen of kleine reparaties laten uitvoeren indien dit nodig is. Bespreek met ons de mogelijkheden en wensen voor uw ontruiming en wij gaan voor u aan de slag.

Heeft u een vraag, wilt u een woning laten ontruimen of wilt u om een andere reden met ons in contact komen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 085-2081491 of het contactformulier. Wij hopen snel van u te horen en staan voor u klaar als het gaat om woningontruiming in Deventer.