Halo Ophaalservice

Neem Contact op!

Bel ons
Vintage

Trendy Vintage Meubels in Deventer

Bent u op zoek naar een meubelstuk met een originele uitstraling dat niemand anders heeft? Halo Kringloop en Ophaalservice is waar u moet zijn voor de mooiste objecten in retro en vintage stijl. In onze kringloopwinkel vindt u onder meer trendy retro- en vintage meubels.

Een echte blikvanger

Hoewel het verleden al lange tijd achter ons ligt, heeft het toch blijvende sporen achtergelaten en ziet men het nog steeds terug in de hedendaagse maatschappij. Denkt u maar eens aan de invloeden van de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. Tegenwoordig vindt u veel objecten terug in het interieur van huizen die geïnspireerd zijn op vroeger of die zelfs uit een bepaalde tijd stammen. Kortom, retro en vintage zijn hot. Het heeft simpelweg een unieke, eigen look waarmee u echt kunt zorgen voor een blikvanger in uw woning.

Uw Vintage en Retro Winkel

In onze kringloopwinkel zijn vintage en retro spullen ruim vertegenwoordigd. Zo bieden wij diverse retro en vintage meubels, maar ook retro en vintage kleding en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige kast of juist een leuke gestoffeerde stoel. Zo maakt u zelfs de saaiste ruimte ineens helemaal hip. Neem gerust eens een kijkje tussen onze mooie retro en vintage spullen. Wellicht zit er iets moois voor u tussen.

Voor meer informatie of vragen omtrent vintage meubels kunt u gerust eens contact met Halo Ophaalservice opnemen door te bellen naar 085-2081491 of door een bericht achter te laten via het contactformulier. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om langs te komen bij onze winkel in Deventer.