Halo Ophaalservice

Neem Contact op!

Bel ons
recycling

Ophaalservice van spullen voor Recycling nabij Deventer

Wist u dat recyclen voordelen heeft op veel verschillende gebieden? Halo Ophaalservice helpt u graag bij het afvoeren van uw oude spullen voor recycling in Deventer en omgeving. Breng het bij ons langs of laat het direct door ons ophalen

Recycling goed voor het milieu

De aarde heeft de laatste decennia veel te verduren met alle klimaatgerelateerde problemen, zoals klimaatverandering, opwarming van de aarde, stijging van de zeespiegel en milieuvervuiling. Het goede nieuws is dat u ook uw steentje bijdragen door uw spullen zelf te hergebruiken of door iemand anders te laten gebruiken. Bij Halo Ophaalservice kunt u terecht voor het laten ophalen en recyclen van uw spullen in de omgeving van Deventer. U kunt bij ons snel en eenvoudig uw spullen van de hand doen. Breng ze snel bij ons langs of maak een afspraak om uw spullen te laten ophalen.

Geschikte spullen voor Recycling

Is uw woning toe aan een grondige opruimbeurt en wilt u graag van bepaalde spullen af? Dat kan! Veel spullen in uw huis zijn waarschijnlijk geschikt voor recycling. Wij komen uw spullen graag ophalen zodat ze op een andere manier hun werk kunnen doen. U kunt bij ons onder meer de volgende spullen laten ophalen of inleveren:

  • Gebruikte kleding, stoffen, gordijnen, beddengoed, schoenen of tassen
  • Frituurvet
  • Elektrische apparaten
  • Oud ijzer
  • Oude boeken

Vraagt u zich af of een bepaald object geschikt is of hebt u andere vragen? Neem gerust contact met ons op omtrent recycling in Deventer door te bellen naar 085-2081491 of vul het contactformulier in.